Låt vår kreativa personal från vår restaurang Hunger och Törst med Jörgen Engdahl och Jan Johanson i spetsen skämma bort er med genomtänkta menyer baserade på säsongens råvaror och vår kärlek till god, genomtänkt mat. Konferera exklusivt där allt från färsk frukt, goda kaffepauser och vällagade luncher förgyller ert företagsevent. I vår relaxavdelning kan du njuta av utsikten över stadens siluett samtidigt som du spabadar eller bastar.

Top Floor Vintersäsong

495 kr

Per Person
Skummad kantarellsoppa
sojabönor, Vindelnrökt sidfläsk, briochekrutong

Långbakad ryggbiff
brynt lökpuré, rödvinsreduktion, chorizosmör

Mjölkchokladbrulée
espressoparfait, rårörda blåbär

Menygatan 18–20

525 kr

Per Person
Taco på rödräka
mangosallad, rökt majonnäs, picklad rödlök

Bakad torskrygg
blomkålspuré, jordärtskocka, dillsmör, brynt pecannötssmör

Mörk chokladfudgepaj
punschgrädde, krispig mandelmassa

5 eller 3 Hunger & Törst

495 kr*

Per Person
Välj en fem eller trerättersmeny från vår restaurang Hunger och Törst.
*Trerättersmenyn kostar 495 kr och femrättersmenyn kostar 695kr.
Där byter vi meny varje torsdag,
se veckans meny

Flasköl från 65 kr
Lokalproducerad öl från 85 kr
Cider 65 kr
Glas husets vin 95 kr
Flaska husets vin 375 kr
Vinpaket till middagen 295 kr
Flaska mousserande 375 kr
Drink 4cl 110 kr
Drink 6cl 150 kr
Avec från 30 kr/cl

  • Avbokning som sker inom 3 till 1 vecka innan bokat datum debiteras med 50% av evenemangskostnad.
  • Avbokning som sker inom 1 vecka innan bokat datum debiteras med 75% av evenemangskostnad.
  • Antal gäster är ändringsbart fram till 4 dagar innan evenemang, därefter går det endast att komplettera med gäster.